Ens voleu conèixer?

SOM LA MARTA I EN JULEN. DES DE 2018 HEM ORGANITZAT MÉS DE 300 ESDEVENIMENTS.

En Julen és la cara coneguda de l’empresa degut a la seva experiència prèvia en el sector. Ell és el de números, qui porta la gestió perspicaç dc proveïdors, contractes i pressupostos. Va començar a fer esdeveniments el 2018, especialitzat en casaments, i finalment ha creat la seva pròpia empresa juntament amb la seva sòcia, la Marta.

La Marta agafa el rol de creadora. Amb molta experiència tractant amb persones és la que farà el contacte amb vosaltres, us inspirarà, i donarà forma a totes aquelles idees que somieu pel vostre dia idíl·lic. Ella té un màster en gestió de protocol i de Wedding Planner i és una ment inquieta, en constant aprenentatge.

I junts formem ens complementem per a que la gestió del vostre casament sigui el més fàcil possible per a que gaudiu molt del gran dia. 

Sigueu Smartys!

La nostra filosofia

A Be Smart Weddings sabem que podem marcar la diferència en un dels dies més importants de moltes persones i el procés d’organització que aquest comporta.

Sabem que en un casament cada detall compta i que una bona gestió del temps és essencial perquè tot vagi rodat. Cada parella és única i, per tant, els casaments també.

Plasmem les vostres idees com més us agradin per a que el dia del casament sigui el que havíeu esperat, sense sorpreses ni entrebancs.

Tot això s’aconsegueix coneixent el mercat, sent meticulosos amb la nostra tasca i fent un seguiment òptim amb les parelles per tal d’assegurar que tots treballem en sintonia per assolir un mateix objectiu. Un dia únic i ple d’alegria.

ENERGIA. SIMPATIA. COMPRESIÓ. DETALL. PROFESSIONALS. TRANSPARENTS. ATENTS. ÚNICS.

Valors

Ens caracteritzem per la bona comunicació i la transparència i només recomanem proveïdors que tenim la certesa que són bons professionals i de qualitat a fi d’aconseguir uns resultats excel·lents.

No tenim secrets, no hi ha comissions amagades ni pressupostos que pugin més del que havíem pactat. Sempre hi poden haver contratemps com factors meteorològics, és clar, però hi ha errors evitables que amb nosaltres no tindràs perquè tenim pla A, B i C.

En cada racó i en cada flor hi haurà una petita part de vosaltres brillant en aquest dia tan feliç.

Estem a la vostra disposició, no ho dubtis i contacta’ns,
segur que et sorprenem!